Albrecht Beutelspacher
Albrecht Beutelspacher
Professor für Mathematik, Justus-Liebig-Universität Gießen
Verified email at math.uni-giessen.de - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Projective geometry: from foundations to applications
A Beutelspacher, B Albrecht, U Rosenbaum
Cambridge University Press, 1998
2951998
Kryptologie
A Beutelspacher
Vieweg, 1996
2381996
Moderne Verfahren der Kryptographie
A Beutelspacher, J Schwenk, KD Wolfenstetter
Vieweg+ Teubner Verlag, 2001
1562001
Lineare Algebra
A Beutelspacher
Vieweg+ Teubner Verlag, 2003
1552003
Blocking sets and partial spreads in finite projective spaces
A Beutelspacher
Geometriae Dedicata 9 (4), 425-449, 1980
1341980
Mathematik neu denken: Impulse für die Gymnasiallehrerbildung an Universitäten
A Beutelspacher, R Danckwerts, G Nickel, S Spies, G Wickel
Springer-Verlag, 2011
1272011
The theory of finite linear spaces: combinatorics of points and lines
LM Batten, A Beutelspacher
Cambridge University Press, 2009
1212009
Partial spreads in finite projective spaces and partial designs
A Beutelspacher
Mathematische Zeitschrift 145 (3), 211-229, 1975
1211975
Der Goldene Schnitt
A Beutelspacher, B Petri
Springer-Verlag, 2013
1122013
Einführung in die endliche Geometrie
A Beutelspacher
Bibliographisches Institut, 1982
1121982
On parallelisms in finite projective spaces
A Beutelspacher
Geometriae Dedicata 3 (1), 35-40, 1974
1101974
Das ist o. B. d. A. trivial!
A Beutelspacher
Tips und Tricks zur Formulierung mathematischer Gedanken 5, 1999
851999
Projektive Geometrie: von den Grundlagen bis zu den Anwendungen
A Beutelspacher, U Rosenbaum
Springer-Verlag, 2013
842013
Cryptology
A Beutelspacher
MAA, 1994
771994
Kryptografie in Theorie und Praxis
A Beutelspacher, HB Neumann, T Schwarzpaul
Springer-Verlag, 2009
74*2009
Generalized Schur numbers
A Beutelspacher, W Brestovansky
Combinatorial theory, 30-38, 1982
691982
Diskrete Mathematik für Einsteiger
A Beutelspacher, MA Zschiegner
Vieweg+ Teubner Verlag, 2002
602002
Moderne Verfahren der Kryptographie: Von RSA zu Zero-Knowledge
A Beutelspacher, J Schwenk, KD Wolfenstetter
Springer-Verlag, 2015
592015
Amadís de Gaula
GR De Montalvo
Editorial Verbum, 2020
56*2020
Data exchange system with authentication code comparator
D Kruse, A Beutelspacher, A Kersten
US Patent 4,786,790, 1988
561988
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20